Σάββατο 25 Ιανουαρίου, 21:00
Οι «Καθ’ απαγόρευση» στο ΣΗΜΑ!

Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με έντεχνα, παραδοσιακά, και ρεμπέτικα τραγούδια περιμένει τους φίλους του Σήματος το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στο κλείσιμο του πρώτου μήνα του νέου έτους! Το 6μελές νεανικό μουσικό σχήμα «Καθ’ απαγόρευση» απαρτίζουν οι:
Άννα Κορδέλα: φωνή
Νίκος Μανδαλιάνος: κρουστά, κιθάρα
Νικόλας Ξυδερός: λαούτο, μπουζούκι
Ανδρέας Πανταζής: βιολί
Άγγελος Σταματόπουλος: κιθάρα
Γιάννης Χατζόπουλος: φωνή, κιθάρα
Εργαστήρι χαρτοποιημάτων με τη Νίνα Γεωργιάδου
Τα απογεύματα της Τετάρτης είναι αφιερωμένα στα χαρτοποιήματα!
Η Νίνα Γεωργιάδου προσφέρει στους φίλους των χειροποίητων δημιουργημάτων με βάση το χαρτί, μικρές κατασκευαστικές συνταγές και τεχνικές, στο «Εργαστηρίο χαρτοποιημάτων».
Με την καθοδήγησή της, δημιουργούμε και εμείς δίπλα της τα δικά μας μικρά χαρτοποιήματα. Στο εργαστήρι αυτό, προσερχόμαστε στις 19.30 χωρίς υλικά. Σε ό,τι αφορά τα απαραίτητα εργαλεία -προς το παρόν- χρειαζόμαστε μόνο δημιουργική διάθεση!

οι καθημερινές γεμίζουν …ταπεραμέντο! Θεατρική Ομάδα στο ΣΗΜΑ!
Οι φίλοι του θεάτρου και της τέχνης «επί σκηνής» μόλις δέχτηκαν μια ανοικτή πρόσκληση από το Σήμα: Αν το θεατρικό σανίδι είναι το μεράκι σου, όσο μικρός ή μεγάλος ή ερασιτέχνης κι αν είσαι (ή αισθάνεσαι), όσες …πρόβες κι αν σου λείπουν, έλα στη θεατρική μας ομάδα! Δίνουμε ραντεβού τις Δευτέρες, στις 19:00.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο: 6989928824.
Μαθήματα ισπανικής γλώσσας
Οι Τετάρτες παραμένουν σταθερά αφιερωμένες στη διδασκαλία των ισπανικών, της ευρύτερα ομιλούμενης γλώσσας στον κόσμο! ¿tu entiendes?
Για περισσότερες πληροφορίες, και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Σήματος 2114008603 ή στον αριθμό 6932223997.
Η ώρα έναρξης των σεμιναρίων ισπανικών έχει προσδιοριστεί στις 18:00.
Μαθήματα tango στο ΣΗΜΑ!
Οι φίλοι του tango θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και να χορέψουν σε αργεντίνικους ρυθμούς, με τη βοήθεια και καθοδήγηση δύο διδασκάλων χορού.
Για περισσότερες πληροφορίες, και για δηλώσεις συμμετοχής,
μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Σήματος 2114008603
ή στον αριθμό 6946174427. Οι εγγραφές, συνεχίζονται!
Τα μαθήματα tango θα παραδίδονται τις Πέμπτες, 18:00 – 19:30.
Πιλάτες στο ΣΗΜΑ;
Συγκεντρώνουμε δηλώσεις συμμετοχής για την συγκρότηση ομάδας και την έναρξη μαθημάτων στο Σήμα! Πιλάτες θα διδάξει έμπειρη καθηγήτρια γυμναστικής. Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6976777952.