Με πρωτοβουλία της ΛΑ-ΑΑΣ διοργανώθηκε στην πόλη του Βόλου το Σάββατο 9/11 αντιιμπεριαλιστική- αντιπολεμική διαδήλωση, με αφορμή την εγκατάσταση αμερικανονατοϊκών στρατιωτικών δυνάμεων στο νομό και όχι μόνο. Στην κινητοποίηση συμμετείχε ο Κ.Ο. του Μ-Λ ΚΚΕ στο Βόλο. Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης σχετικά με την κινητοποίηση.

Ανακοίνωση της Κ.Ο. του Μ-Λ ΚΚΕ

Με πρωτοβουλία της Λαϊκής Αντίστασης- Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας (ΛΑ-ΑΑΣ) οργανώθηκε το Σάββατο 9/11 αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση στην πόλη του Βόλου. Σκοπός της παρέμβασης αυτής ήταν η καταγγελία της παρουσίας των αμερικάνικων πολεμικών δυνάμεων στη Μαγνησία με τη βάση που έχουν στήσει στο Στεφανοβίκειο και όχι μόνο. Η παρέμβαση έγινε στην πλατεία του Αγ. Νικολάου και στην Ερμού.
Στην πορεία επίσης συμμετείχαν και δυνάμεις της ΛΑ-ΑΑΣ από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας. Συμμετείχαν επίσης και αριστερές συλλογικότητες, όπως αναγράφονταν στο πανό τους.
Θέλουμε να δηλώσουμε ότι διαφωνούμε ριζικά με τη συνθηματολογία δυνάμεων όπως του ΣΕΚ, που όχι μόνο αρνείται τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα αλλά και διαστρεβλώνει το περιεχόμενο της αντιπολεμικής πάλης, με συνθήματα όπως τα ανοιχτά σύνορα και άλλα που αποπροσανατολίζουν την προοπτική της κοινής πάλης.
Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετείχε με τις δυνάμεις του στο μπλοκ της ΛΑ-ΑΑΣ με τις σημαίες της, με το πανό της και με συνθήματα αντιιμπεριαλιστικά – αντιπολεμικά επιχείρησε να δώσει το σωστό περιεχόμενο της διαδήλωσης. Επίσης μοιράστηκε η προκήρυξη τόσο της ΛΑ-ΑΑΣ, όσο και η προκήρυξη του Μ-Λ ΚΚΕ.