Αναπάντεχα και ξαφνικά έφυγε από την ζωή στις 25 του Νοέμβρη ο σ. Στέλιος Κατσανδρεδάκης από το χωριό Άγιος Κωνσταντίνος του Ρεθύμνου.
Ο Στέλιος συνδέθηκε από νωρίς, από την δεκαετία του ’70 με το μαρξιστικό – λενινιστικό κίνημα. Φοίτησε στην ΑΣΟΕΕ δουλεύοντας ταυτόχρονα στον ιδιωτικό τομέα και αναδείχτηκε σε στέλεχος της ΠΠΣΠ και αργότερα της ΠΕΑΣ και του Μ-Λ ΚΚΕ.
Διακρινόταν για την σεμνότητα την ανοιχτοσύνη και την καλοσύνη του, που αναγνώριζαν σύντροφοι αλλά και πολιτικοί αντίπαλοι έχοντας ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του.
Δούλεψε σαν λογιστής σε διάφορες δουλειές και για πολλά χρόνια είχε ιδιόκτητο λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο στην Παιανία της Αττικής.
Από την οργανωμένη ζωή διέκοψε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, σαν συνέπεια της κρίσης του μ-λ κινήματος και των διαδοχικών διασπάσεων, ωστόσο ποτέ δεν χώρισαν οι δρόμοι μας, και πάντα έδειχνε το ενδιαφέρον του για την πορεία του κινήματός μας, παρακολουθώντας έστω και από μακριά τα τεκταινόμενα.
Η νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 27/11 στην Παιανία, ενώ την επομένη ενταφιάστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Το Μ-Λ ΚΚΕ στη μνήμη του συντρόφου Στέλιου στέκεται με σεβασμό και απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα αδέλφια του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.