Κάτω η πολιτική της καταστολής, της υποτέλειας και της εξάρτησης!

Η κυβέρνηση της ΝΔ ως ένθερμος θιασώτης του καθεστώτος της υποτέλειας και της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης δεν χάνει ούτε στιγμή να καταθέτει τα διαπιστευτήρια της στα ξένα αφεντικά της. Μπροστά στη Διάσκεψη Κορυφής των μεσογειακών κρατών (EuroMed9) αλλά και το Συνέδριο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιούνται το διάστημα 17 – 19 Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση της ΝΔ ανασύρει από το οπλοστάσιό της ξανά τα πιο αυταρχικά και αντιδημοκρατικά μέτρα σε βάρος του λαού.

Για μια ακόμα φορά μετά τις διαδηλώσεις για την επέτειο του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, με εντολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το κέντρο της Αθήνας καθώς και ευρύτερες περιοχές της Αττικής μετατρέπονται σε σιδηρόφρακτο φρούριο. Ενεργοποιώντας τις διατάξεις του χουντονόμου για τις διαδηλώσεις και με το πρόσχημα της «διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής» η αστυνομική διεύθυνση επέβαλε για άλλη μία φορά ένα – φασιστικού τύπου – καθεστώς απαγορεύσεων των «υπαίθριων συναθροίσεων» για να καταστείλει τις συγκεντρώσεις, αναβιώνοντας έτσι για μια ακόμα φορά τις πιο μαύρες εποχές της στρατιωτικοφασιστικής δικτατορίας στον τόπο μας.

Στον πάγιο και διαχρονικό πόθο της κυβέρνησης της Δεξιάς, που είναι να καταστείλει και να καταργήσει οριστικά τις διαδηλώσεις και τις εκδηλώσεις του λαϊκού και δημοκρατικού κινήματος, έρχεται να προστεθεί και η υπηρέτηση του καθεστώτος της ξένης εξάρτησης και υποτέλειας. Η κυβέρνηση της ΝΔ επιδίδεται σε ένα ακόμα κρεσέντο αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας για να διασφαλίσει πως τα ξένα αφεντικά της σε ΗΠΑ και ΕΕ, αυτοί που αποτελούν τους εμπρηστές του πολέμου, θα πραγματοποιήσουν ανενόχλητοι τις «εργασίες» τους που σαν στόχο έχουν να υποτάξουν χώρες και λαούς στο όνομα των αδυσώπητων ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα αστυνομική απαγόρευση, το καθεστώς της αστυνομοκρατίας που χτίζει η κυβέρνηση της ΝΔ το οποίο καταπατά βάναυσα τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας, που σαν μοναδικό του σκοπό έχει να υπηρετήσει ανενόχλητα και να βαθύνει ακόμα περισσότερο το καθεστώς της εξάρτησης και της υποτέλειας στους Αμερικάνους και Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές.

Κάτω η κυβερνητική απαγόρευση και η αστυνομοκρατία!

Έξω οι ΗΠΑ – ΝΑΤΟ! Έξω από την ΕΕ!