Φαίνεται ότι το εκλογικό περίπτερο του Μ-ΛΚΚΕ στα Γιάννενα ενόχλησε τους φασιστικούς και ακροδεξιούς κύκλους της πόλης. Το πρωί της Παρασκευής14/6 και της Δευτέρας 17/6 τα αναρτημένα χαρτόνια του περιπτέρου είχαν σχιστεί.

Στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν και άλλα εκλογικά περίπτερα διαπιστώσαμε όμως ζημιές μόνο στο δικό μας εκλογικό περίπτερο τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Βέβαια οι φασίστες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην πλατεία με σβήσιμο αντιφασιστικών συνθημάτων και αφισών.

Καταγγέλλουμε στον λαό των Γιαννίνων τον βανδαλισμό αυτό, δηλώνοντας ότι δε μας πτοούν οι φασιστικές ενέργειες, και με την παρουσία μας θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα της προβολής των θέσεων και απόψεών μας.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά για μας μόνο τυχαία δεν είναι και έχουν ως στόχο ακριβώς τον εκφοβισμό και τη φίμωση μας και ιδιαίτερα των δυνάμεων της αντίστασης και του αγώνα. Σε ότι μας αφορά, ξεκαθαρίζουμε πως το Μ-Λ ΚΚΕ θα συνεχίσει την προεκλογική του μάχη για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται η φωνή της πραγματικής αριστεράς και των κομμουνιστών.