Γιάννενα

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις του Μ-Λ ΚΚΕ και στα Γιάννενα στα πλαίσια της πανελλαδικής εξόρμησης έναντια στην ακρίβεια που καταπίνει τα νοικοκυριά και την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική. Θα πραγματοποιηθεί αφισοκόλληση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρέμασμα πανό καθώς και μοίρασμα της προκήρυξης στην λαϊκή της Αγίας Μαρίνας καθώς και στην κεντρική πλατεία!

Κέρκυρα

Πανκερκυραϊκή εξόρμηση αποφάσισε η ΚΟΒ Κέρκυρας του Μ-Λ ΚΚΕ στο πλαίσιο της πανελλαδικής κομματικής εξόρμησης για τη φτώχεια, την ακρίβεια και τον πόλεμο, ξεκινώντας από το Σάββατο 12 Φλεβάρη.

Έτσι, προγραμματίζεται η ανάρτηση πανό σε κεντρικά σημεία, η αναγραφή ανάλογων συνθημάτων, το κόλλημα της αφίσας του κόμματος και το μοίρασμα της προκήρυξης στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας και σε μεγάλα χωριά.

Αποφασίστηκε επίσης οικονομική εκστρατεία, προβολή στα τοπικά ΜΜΕ των κομματικών θέσεων και μελέτη-ανάδειξη τοπικών προβλημάτων, όπως είναι η κατάσταση των ξενοδοχοϋπαλλήλων, τα σκουπίδια και η τσιμεντοποίηση του Ερημίτη, τοπίο μεγάλου φυσικού κάλλους.

Ηγουμενίτσα, Φιλιάτες και Παραμυθιά

Στα πλαίσια της πανελλαδικής εξόρμησης του Μ-Λ ΚΚΕ που θα συνεχίζεται όλο τον Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση στη Θεσπρωτία.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση την Παρασκευή το απόγευμα στον πεζόδρομο στην Ηγουμενίτσα  στα πλαίσια συγκέντρωσης οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ενάντια στη φτωχεια την ακρίβεια και την καταστολή.

Προγραμματίζονται  ακόμη παρεμβάσεις  σε Φιλιάτες και Παραμυθιά  το Σάββατο, 12 Φλεβάρη.

Η Κ.Ο. Θεσπρωτίας και η ΕΡΓΑΣ απευθύνουν κάλεσμα για την συγκέντρωση στις 11 Φεβρουαρίου Παρασκευή στις 6.30 μμ. στον Πεζόδρομο.