Σάββατο 30/7 : Άφιξη στο camping – Γνωριμία με τον χώροΚυριακή 31/7 21:00 Βραδιά Γεωμυθολογίας: Εξηγώντας τον μύθο: Άθλοι και έργα

Σε αυτήν την πρωτότυπη βραδιά θα παρουσιαστούν ορισμένοι άθλοιτου Ηρακλή και θα επιχειρηθεί μια πιθανή σύνδεση που αυτοί έχουν με εγγειοβελτιωτικά έργα της εποχής. Θα ακολουθήσει νυχτερινό beach party.

Δευτέρα 1/8 20:00 – Κεντρική πολιτική εκδήλωση

Απέναντιστην κυβερνητική πολιτική της φτώχειας, της ακρίβειας και της υποτέλειας μόνη διέξοδος ο παλλαϊκός – πανεργατικός αγώνας.

Τρίτη 2/8: Μονοήμερη εκδρομή

Μετά την πρωινή αναχώρηση πρώτος μας σταθμός θα είναι οι Δελφοί. Στον ομώνυμο αρχαιολογικό χώρο θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση για τα μέλη και τους φίλους της Πορείας. Επόμενος σταθμός τηςεκδρομής θα είναιο μαρτυρικός τόπος του Διστόμου. Στο μνημείο που υπάρχει στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία για την ιστορία της σφαγήςτου Διστόμου και τη δράση του εαμοελασίτικου κινήματος. Τελική κατάληξη της εκδρομής θα είναι η παραλία στα Ασπρα Σπίτια, όπου θα ακολουθήσει συλλογική βουτιά και επανάκτηση δυνάμεων σε ταβέρνα.

Τετάρτη 3/8 22:00 – Μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Με αφορμή τον πρόσφατο χαμό του Μίκη Θεοδωράκη το μουσικό σχήμα της Πορείας θα παρουσιάσει έργα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που συντροφεύουν δεκαετίες τον λαό μας και τους αγώνες του.

Πέμπτη 4/8 20:00 Eκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή

Η «Μεγάλη Ιδέα» μιας μεγάλης καταστροφής – Ο αλυτρωτισμός και η υποτέλεια, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Παρασκευή 5/8 21:00 – Βραδιά θεάτρου

Η θεατρική ομάδα του Σήματος θα παρουσιάσει μια σύνθεση θεατρικών έργων υπό τον τίτλο «Μαθήματα αριστείας και κανονικότητας». Θα ακολουθήσει το 2ο νυχτερινό beach party.

Σάββατο 6/8 22:00 – Μουσικό λαϊκό γλέντι με τους Κλέαρχο Κορκόβελο (Κύμβαλο), Βασιλική Τσιφτσή(Τραγούδι), Γεωργία Μαρίνη (Βιολί) και Άγγελο Άγγέλλου (Λαούτο)

Στο κλείσιμο του 9ήμερου προγράμματός του Camping μας, η Πορεία διοργανώνει μια ξεχωριστήβραδιά με τις καθιερωμένες ψησταριές, επιλεγμένη μουσική, κλήρωση λαχειοφόρου, κ.ά!

Κυριακή 7/8 Άναχώρηση από το Camping

Ταυτόχρονα με το κύριο πρόγραμμα, η Πορεία διοργανώνει τα θεματικά εργαστήρια των μαθητών, των φοιτητών και των νέων εργαζομένων.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από μέλη της Πορείας εργαστήριο τοπιογραφίας ύστερα από τα επιτυχημένα εργαστήρια προσωπογραφίας που προηγήθηκαν τα δύο προηγούμενα χρόνια.Την εικόνα συμπληρώνουν τα τουρνουά σκάκι,τάβλι και πινγκ-πονγκ, ενώ για μια ακόμα χρονιά θα λειτουργήσει κυλικείο καθώς και η συλλογική μας κουζίνα, όπου μέλη και φίλοι της Πορείας ετοιμάζουν χειροποίητα πιάτα.

Τέλος, στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα λειτουργεί το βιβλιοπωλείο των Mορφωτικών Eκδόσεων.