Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2020

Η σιωπή της Διεθνούς Κοινότητας παρέχει στον Νετανιάχου τη σιωπηρή συγκατάθεση ώστε να συνεχίσει το Σιωνιστικό του έργο προσάρτησης και εθνοκάθαρσης του Παλαιστινιακού λαού“.
Προς τη Διεθνή Κοινότητα: Το ζήτημα για το Νετανιάχου δεν είναι τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται κατά των Παλαιστινίων, το ζήτημα γι ‘αυτόν είναι ότι το ΔΠΔ δεν έχει δικαιοδοσία επειδή η Παλαιστίνη δεν είναι αναγνωρισμένο κράτος. Αυτό που σας λέει πραγματικά ο Νετανιάχου είναι ότι “θα συνεχίσω να διαπράττω εγκλήματα πολέμου ενώ θα απολαμβάνω την υποστήριξή σας“.

Ενώ, εμείς οι Παλαιστίνιοι καταδικάζουμε το Ναζιστικό Ολοκαύτωμα, που στοχοποίησε δεκάδες εκατομμύρια ευρωπαϊκών κοινοτήτων διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων καλούμε τη Διεθνή Κοινότητα, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει στο παρελθόν το Ολοκαύτωμα, να δώσει προσοχή στα βάσανα του λαού μας, που είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης αποικιακής κατοχής, των οικισμών και των θανατηφόρων εγκλημάτων που διαπράττονται προειδοποιώντας ότι τα εγκλήματα αυτά φθάνουν στα επίπεδα εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που δεν φαντάζονται οι παγκόσμιοι ηγέτες.

Στην αντιμετώπιση των μαύρων περιόδων στην ιστορία της ανθρωπότητας απαιτείται η Διεθνής Κοινότητα να ενεργήσει και να καταδικάσει γρήγορα τα εγκλήματα κατοχής εναντίον του λαού μας και να προσπαθήσει να θέσει τέρμα στην Παλαιστινιακή αιματοχυσία πριν είναι πολύ αργά και έτσι θα διατηρήσει την εναπομείνασά της αξιοπιστία.