Οι ισραηλινές βόμβες συνεχίζουν να δολοφονούν καθημερινά τον παλαιστινιακό λαό, χύνοντας άφθονο αίμα και αδιαφορώντας για την κατακραυγή που έχει ξεσηκωθεί ενάντια στη γενοκτονία! Χιλιάδες τα θύματα, νεκροί και τραυματίες, καταστροφή των πάντων εκ μέρους του φασιστικού, σιωνιστικού, κράτους τρομοκράτη και δολοφόνου με την ανοχή και τη στήριξη του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού!

Γενοκτονία που συντελείται με κάθε τρόπο, κι όχι μόνο με τα όπλα. Μπλοκαρισμένες, όπως διαβάζουμε, παραμένουν επί μήνες στα «σύνορα» της Γάζας αποστολές ζωοτροφών που προορίζονταν για τη ρημαγμένη περιοχή. Οι ζωοτροφές προορίζονταν για γαλακτοπαραγωγές αγελάδες. Ο αποκλεισμός τους επί τόσο διάστημα, όπως καταγγέλλει η αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πιέσεων των Ισραηλινών κατά των μαχητών της Χαμάς. Όπως μάλιστα αναφέρεται από επίσημα χείλη το κριθάρι που προοριζόταν για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους κυρίως της Βόρειας Γάζας θα ήταν «αρκετό για να παράγει γάλα για όλα τα παιδιά στη Γάζα για περισσότερο από έναν μήνα»!

Ο ιμπεριαλισμός και το φασιστικό, δολοφονικό κράτος του Ισραήλ πραγματοποιεί μία από τις βαρύτερες γενοκτονίες. Ο ιμπεριαλισμός και οι φασίστες στο Ισραήλ, καταστρέφουν, δολοφονούν και τραυματίζουν, αφήνουν να πεθάνουν από την πείνα, αν και εφόσον σωθούν από τα όπλα τους, τα παιδιά της Παλαιστίνης! Ο ιμπεριαλισμός μοιράζει τη γη, χύνοντας με κάθε απάνθρωπο τρόπο το αίμα των λαών!