Αν είσαι 18 έως 65 ετών και ιατρικώς επιτρέπεται να δίνεις αίμα, σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Πολιτιστική Πορεία». Ο Σύλλογος είναι εγγεγραμμένος στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών υπό τον αριθμό μητρώου 16510, και με κεντρικό νοσοκομείο συνεργασίας – διασύνδεσης το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «O ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».
Η νεολαία της Πορείας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Πολιτιστική Πορεία» καλούν όλους τους φίλους, συναγωνιστές και συνοδοιπόρους, όλους όσοι γνωρίζουν πόσο αναντικατάστατο είναι το αίμα και πόσο πολύτιμη μια φιάλη αίματος, να ενεργοποιηθούν προς την κατεύθυνση να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, προς την κατεύθυνση να έχουν τακτική συμμετοχή σε εθελοντικές αιμοδοσίες, είτε σε ατομική βάση, είτε συμμετέχοντας σε ημέρες αιμοδοσίας που θα οργανώσει η Πολιτιστική Πορεία.

Ειδικά το καλοκαίρι και στην περίοδο μετά από αυτό οι ελλείψεις σε φιάλες αίματος είναι ακόμα μεγαλύτερες (για μια χώρα που κατά κανόνα κάνει εισαγωγές αίματος από το εξωτερικό για να καλύψει τις ανάγκες της). Δίνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, βοηθάμε στην λύση ενός προβλήματος το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με άλλους τρόπους. Μέχρι στιγμής η επιστήμη ΔΕΝ μπορεί να παρασκευάσει τεχνητό ανθρώπινο αίμα.
Περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να γίνεις μέλος του Συλλόγου, μη διστάσεις να καλέσεις στο τηλέφωνο 6946174427.