Ξεκίνησε η εξόρμηση του Μ-Λ ΚΚΕ με αφίσες και τρικάκια ενόψει της 47ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και ενάντια στη βάρβαρη κυβερνητική κυβερνητική πολιτική που θέλει το λαό φοβισμένο την αστυνομία να τρομοκρατεί και την εργοδοσία να αλωνίζει.

Αθήνα

Πανό στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου επί της οδού Πατησίων ενάντια στην κυβερνητική απαγόρευση
Από την παρέμβαση στο Νοσοκομείο της Βούλας
Από την παρέμβαση στην Καλλιθέα
Νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΌΝ”
Από την παρέμβαση του Μ-Λ ΚΚΕ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Από την παρέμβαση του Μ-Λ ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρεμβάσεις του Μ-Λ ΚΚΕ ενόψει του μαζικού εορτασμού του Πολυτεχνείου

Θεσσαλονίκη

Δραστήρια κινείται το Μ-Λ ΚΚΕ και η Πορεία στη Θεσσαλονίκη για την προπαγάνδιση της διαδήλωσης στις 17 Νοέμβρη, κόντρα στην κυβερνητική απαγόρευση. Πανό αναρτήθηκε στη λέσχη ΑΠΘ, ενώ τις επόμενες μέρες θα αναρτηθούν πανό και θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε σημεία της πόλης.

Θεσσαλονίκη

Το Μ-Λ ΚΚΕ και η Πορεία καλούν στη διαδήλωση, στην επέτειο της εξέγερσης, στις 17 Νοέμβρη, στις 5μμ, στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ

Από την παρέμβαση στην κινητοποίηση των υγειονομικών στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Γιάννενα

Δραστήρια κινούνται και στα Γιάννενα μέλη της Κ.Ο. του Μ-Λ ΚΚΕ και της Πορείας για την προετοιμασία του γιορτασμού του Πολυτεχνείου

Γιάννενα
Γιάννενα

Μ-Λ ΚΚΕ Κ.Ο Θεσπρωτίας: Εξόρμηση σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες

Ηγουμενίτσα

Με την τοποθέτηση πανό σε επίκαιρα σημεία της Ηγουμενίτσας και των Φιλιατών ξεκίνησε η εξόρμηση  του Μ-Λ ΚΚΕ για το ζήτημα της πανδημίας, ενώ τις επόμενες μέρες  θα συνεχιστεί με αντίστοιχες παρεμβάσεις και αφισοκόλληση  για το Πολυτεχνείο και για την πανδημία.

Ηγουμενίτσα