Κλιμάκιο της Κ.Ο. Νοτιοανατολικών Συνοικιών του Μ-Λ ΚΚΕ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, παρέμβαση στη Δάφνη – Άγιο Δημήτριο.

Έγινε συγκέντρωση στο μετρό της Δάφνης όπου μοιράστηκε προκήρυξη και αργότερα πορεία στην περιοχή. Φωνάχτηκαν συνθήματα ενάντια στην πολιτική της πείνας και της τρομοκρατίας, ενάντια στον Προϋπολογισμό της βαρβαρότητας και στα αντιλαϊκά μέτρα σε παιδεία και υγεία.

Από τα θετικά της ημέρας η ευνοϊκή στάση του κόσμου ο οποίος σε αρκετές φάσεις χειροκρότησε την κινητοποίηση.

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε με τη βοήθεια ντουντούκας ανάμεσα σε άλλα το παρακάτω:

Το Μ-Λ ΚΚΕ, στέκεται σταθερά απέναντι στη γραμμή της «εθνικής ενότητας και ομοψυχίας» που σημαίνει ανοχή και συναίνεση στην κυβερνητική πολιτική, μια πολιτική που θέλει το λαό κλειδαμπαρωμένο στα σπίτια του, φοβισμένο και παραδομένο, την αστυνομία στους δρόμους να τρομοκρατεί και τη μεγαλοεργοδοσία να αλωνίζει.

Το Μ-Λ ΚΚΕ κινείται σταθερά στην κατεύθυνση πως ο μόνος δρόμος για να σπάσει το κλίμα του φόβου και της τρομοκρατίας είναι οι μαζικές κινητοποιήσεις, η ανάπτυξη του παρατεταμένου λαϊκού αγώνα που θα φράξει το δρόμο στην άγρια αντιλαϊκή πολιτική! Μόνο αυτός ο δρόμος μπορεί να δώσει ελπίδα και αγωνιστική προοπτική στην πάλη του λαού.

Καλεί το δημοκρατικό κόσμο να καταγγείλει τα κυβερνητικά αντεργατικά μέτρα όπως αποτυπώνονται στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό, και να παλέψει ενάντια στην πολιτική της καταστολής και της τρομοκρατίας για την υπεράσπιση των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών.