ΔΕΘ: Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συμμετέχει και καλεί το λαό και τη νεολαία στην αντικυβερνητική πορεία το Σάββατο, 7 του Σεπτέμβρη, 6:00 μ.μ. στην Καμάρα.

Η Ν.Δ., παίρνοντας τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνει με τη σειρά της να γκρεμίσει όποια λαϊκή κατάκτηση και δικαίωμα δεν πρόλαβαν να ισοπεδώσουν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις – και όχι μόνο.

Η Ν.Δ. για να περάσει αυτή την αντιδραστική της πολιτική ενισχύει την κρατική καταστολή και τρομοκρατία, θωρακίζει το αστικό κράτος με ένα πιο αντιδραστικό θεσμικό και νομικό πλαίσιο.

Η πολιτική «όλα στο κεφάλαιο, όλα για το κεφάλαιο» ξένο και ντόπιο συμπληρώνεται με την ολοφάνερη προώθηση και από τη Ν.Δ. των επικίνδυνων επιδιώξεων των ιμπεριαλιστών, των Ευρωπαίων και κυρίως των ΗΠΑ σε όλη την ευρύτερη περιοχή (Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή, Βαλκάνια) στον οξυμένο ανταγωνισμό τους με τους Ρώσους και Κινέζους ιμπεριαλιστές.

Η οργάνωση, η μαζική πάλη είναι ο μόνος δρόμος για το λαό και τη νεολαία. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλει η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δίνοντας τις δυνάμεις της για να αναπτυχθούν μικροί και μεγάλοι αγώνες, για να συγκροτηθούν οι λαϊκές και νεολαιίστικες μάζες στους χώρους δουλειάς, σπουδών και στις γειτονιές .

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ:
Στη μνημονιακή πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης
Στην πολιτική της εξάρτησης και της υποτέλειας

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ:
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλουςΕκπαίδευση, περίθαλψη, ασφάλιση για όλο το λαό>
Δημοκρατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες>
Εναντιωνόμαστε στα πολεμοκάπηλα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ >
Καμία αλλαγή συνόρων>
Έξω οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις, έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ.>
Εναντιωνόμαστε στις πολιτικές της εξάρτησης και του εθνικισμού.

Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια άμεσης ή έμμεσης, εδαφικής ή άλλης διεκδίκησης, αλλαγής συνόρων, αλυτρωτισμού, σωβινισμού και τυχοδιωκτισμού, της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας ή της Ελλάδας σε βάρος της Τουρκίας.

Οικοδομούμε κοινό αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο των λαών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας

Παλεύουμε για την ειρήνη, την φιλία και τη συνεργασία των λαών της περιοχής.