Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας

Κυριακή 19 Μάη, ώρα 7:30 Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κεντρική Πλατεία)

Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης

Στις 26 του Μάη θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής στην πόλη μας. Στις εκλογές αυτές όλοι οι συνδυασμοί παρουσιάζουν όλα τους τα «όπλα» για να πείσουν τους συμπολίτες μας ότι αυτοί είναι οι πλέον κατάλληλοι για να τους λύσουν τα προβλήματά τους. Ένα απ’ τα σημαντικά όπλα των συνδυασμών είναι το αστραφτερό προφίλ των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του κάθε συνδυασμού.

Διαβάζουμε λοιπόν στα περισσότερα ψηφοδέλτια των συνδυασμών βιογραφικά που υποτίθεται ότι θα πείσουν τους συμπολίτες μας να τους υποστηρίξουν. Τα συνηθισμένα προσόντα των υποψηφίων είναι ότι είναι καλοί οικογενειάρχες, μορφωμένοι και άξιοι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι άρα και κατάλληλοι για να λύσουν τα προβλήματά μας. Να λοιπόν ποια είναι η εικόνα της πόλης. Άξιοι, μορφωμένοι και καλοί οικογενειάρχες θα μας κυβερνήσουν ξανά με την ίδια «επιτυχία» και με τους προηγούμενους! Μόνο που είναι κοινό μυστικό πως οι προηγούμενοι απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πόλης, παρά το γεγονός ότι και αυτοί πριν από πέντε χρόνια ήταν μορφωμένοι, καλοί οικογενειάρχες και ικανοί στη δουλειά τους.

Τι όμως κρύβουν όλοι αυτοί οι συνδυασμοί των λεγόμενων φιλήσυχων πολιτών; Αγαπητοί φίλοι, κρύβουν την πραγματικότητα, δηλαδή το διχασμό του κοινωνικού συνόλου, ο οποίος έρχεται σαν αποτέλεσμα της πολιτικής των μνημονίων που γεννά τη βάρβαρη πολιτική της λιτότητας, της ανεργίας και της πρωτοφανούς φτώχειας. Της πολιτικής που δημιουργεί τον κοινωνικό αποκλεισμό, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την περιθωριοποίηση μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας.

Το δικό μας ψηφοδέλτιο

Στο ψηφοδέλτιο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ δεν θα βρείτε τους «ιδανικούς» ανθρώπους που περιγράψαμε παραπάνω. Θα βρείτε όμως πραγματικούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Θα βρείτε ανθρώπους που μπορείτε να τους συναντήσετε στους καθημερινούς αγώνες της ζωής. Θα τους βρείτε στις πορείες, στους δρόμους της πόλης και στις λαϊκές, να παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Θα βρείτε ανθρώπους που αγωνίζονται στο χώρο της δουλειάς τους, στα συνδικάτα και στα κινήματα για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούν και μας ενώνουν. Στο ψηφοδέλτιό μας λοιπόν θα βρείτε αρκετούς εκπροσώπους του συνδικαλιστικού κινήματος, θα βρείτε απόμαχους της δουλειάς, όχι όμως της ζωής, θα βρείτε απλούς καθημερινούς ανθρώπους που δεν αστράφτουν στο σημερινό λάιφ στάιλ που επιβάλλεται στην κοινωνική πραγματικότητα. Γι’ αυτό λοιπόν είμαστε υπερήφανοι για το δικό μας ψηφοδέλτιο!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΟΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΟΡΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΙΜΙΚΟΥ
ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΚΟΡΑΛΙΑ – ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΑΡΔΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΔΑΝΙΗΛ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΕΜΕΡΟΥΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΕΡΝΟΒΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΟΥ
ΕΣΝΑΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΑΛΑΘΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΠΝΙΖΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΑΡΧΟΥ
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΚΑΡΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ
ΚΟΣΜΑ ΜΑΛΑΜΩ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΟΥΦΟΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΑΝΔΕΛΕΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΠΑΤΑΓΙΑ ΑΡΓΥΡΩ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΟΛΑΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΜΠΟΥΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΕΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΜΥΡΤΩ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΟΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ
ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΩΡΟΛΟΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Προεκλογικές παρεμβάσεις

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προεκλογική παρέμβαση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. Σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της παράταξης στην κεντρική πλατεία, καθώς και ένα ακόμα περίπτερο στην πλατεία Aνεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα.

Επίσης προγραμματίζονται παρεμβάσεις με ομιλίες στους εργαζόμενους στο Δήμο της πόλης, στις σχολικές μονάδες της πόλης, καθώς και στα ΚΑΠΗ.

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας

Κυριακή 19 Μάη, ώρα 7:30 Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κεντρική Πλατεία)