Μάθαμε τελικά τι σημαίνει να είσαι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα πόθεν έσχες ο Δημήτρης Παπαδημούλης, πρωτοκλασάτο ευρωστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει κοντά στο 1 εκατομμύριο μετρητά, χώρια τα ομόλογα, τα ακίνητα και οι μετοχές. Δεν είναι κι άσχημα! Αυτό θα σκέφτηκε ο Σ. Κούλογλου που το ’κανε θέμα, για να το κάνει αργότερα γαργάρα. Διότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη…
Ας μην τρέφουν λοιπόν αυταπάτες οι μικροαστοί ρεφορμιστές. Αυτήν τη φάρα την κόβεις από τη ρίζα.

▲▼▲

Θυμάστε τελικά το ΝΑΡ-ΠΡΙΝ που μας είχε φλομώσει με τις εικόνες από την αυριανή ημέρα;

Δεν υπήρχε απεργία ή διαδήλωση που, κατά το ΝΑΡ, να μην αντλούσε την ποίησή της από το… μέλλον και τη μεγάλη δευτέρα. Ώσπου ήρθε ο κορονοϊός και φάνηκε το βάθος της αυριανής κόλασης. Οπότε το ΝΑΡ-ΠΡΙΝ ξέχασε το μέλλον. Καλεί σε αγώνες τώρα. Διότι οι φιλόλογοι είναι χρήσιμοι, πιο χρήσιμη όμως η γνώση. Αγώνας τώρα λοιπόν!

▲▼▲

Η πρώτη συνάντηση του Μητσοτάκη με ξένους ηγέτες έγινε. Στο Ισραήλ με τον Νετανιάχου, δηλαδή το γεράκι των σιωνιστών. Είχε προηγηθεί ο Τσίπρας και οι τριγωνικές συμμαχίες του. Από το 2010 άρχισε το φλερτ με το Ισραήλ και πολύ νερό κύλησε στις όχθες της λίμνης Τιβεριάδας. Οι φίλοι εξαφανίστηκαν και οι εχθροί σιωνιστές έγιναν φίλοι. Σ’ αυτό το κλίμα η Παλαιστίνη και οι πρόσφυγες έμειναν μόνο στις καρδιές μας. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

▲▼▲

Ας το ξαναπούμε. Η επιδημία του κορονοϊού είναι πραγματική, όσο πραγματική είναι η χρησιμοποίησή της από το σύνολο των καπιταλιστών σ’ ανατολή και δύση. Από εκεί και ύστερα όλες οι θεωρίες συνωμοσιών (Κινέζοι, ψέματα, εταιρείες) δεν έχουν βάση και το μόνο που οξύνουν είναι το ανάλογο κριτήριο του λαού μας που αγαπάει τα διάφορα σενάρια. Οι 100.000 νεκροί στις ΗΠΑ, οι 50.000 σε Βραζιλία και άλλοι τόσοι στην Αγγλία και οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί στον πλανήτη δεν είναι ψέμα. Είναι φέρετρα.

▲▼▲

Η συντακτική επιτροπή του Λαϊκού Δρόμου εύχεται στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις πολύ κουράγιο, αντοχές και καθαρό μυαλό. Να βάλουν τον πήχη ψηλά, να βλέπουν τον διπλανό τους, να χρησιμοποιήσουν τη γνώση σ’ όφελος των πολλών.
Στη ζωή, άλλωστε, θα κληθούν να δώσουν πολλές φορές εξετάσεις. Καλή επιτυχία παιδιά!