Στις 8 Οκτώβρη στη συνεδρίαση του ΔΣ του σωματείου της ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο, πάρθηκε απόφαση για διενέργεια εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης στις 27/10/21 στις 10 π.μ. στον κινηματογράφο Ίλιον για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
Επίσης σαν δεύτερο θέμα υιοθετήθηκαν οι αποφάσεις που είχαν παρθεί στο συντονιστικό των σωματείων που δραστηριοποιούνται στη ΛΑΡΚΟ. Αυτές αφορούσαν προκήρυξη 24ωρης απεργίας στις 13 Νοέμβρη και κάθοδο στην Αθήνα, με την παρατήρηση ότι η ημερομηνία θα μεταφερθεί πιο νωρίς αν υπάρχουν άμεσες εξελίξεις.

Για την επικύρωση της απεργίας, το ΔΣ κάλεσε γενική συνέλευση την Τετάρτη 13/10/21 το μεσημέρι στην πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα, η οποία είχε μαζική συμμετοχή. Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης έγινε τυπική επικύρωση της απόφασης και έγινε ενημέρωση για την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν τα ΔΣ στο υπουργείο Οικονομικών την Δευτέρα 11 Οκτώβρη και την άρνηση ουσιαστικά του Χρ. Σταϊκούρα να τους δεχτεί (είπε να τους δεχτεί για 10 λεπτά κάποια ώρα αργά το μεσημέρι) επικαλούμενος φόρτο εργασίας.
Οι εργαζόμενοι έδειξαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τον πολύμηνο αγώνα τους ενάντια στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, τα οποία οδηγούν την ΛΑΡΚΟ είτε στο ξεπούλημα είτε στο κλείσιμο και τους εργαζόμενους στην ανεργία ή στο «σκλαβοπάζαρο» των νέων «επενδυτών».
Το Συντονιστικό των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ έχει αποφασίσει μία σειρά ακόμη αγωνιστικών δράσεων, που θα κορυφωθούν με την 24ωρη απεργία, όπως παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 18 Οκτώβρη, στις 10 π.μ., στο υπουργείο Εργασίας, ενώ την επόμενη Δευτέρα 25 Οκτώβρη θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου.