Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανακοίνωσε την συνεργασία του με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Tαυτόχρονα προχώρησε στη διαγραφή της ανεκδιήγητης Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία διαφώνησε με την απόφασή του αντιδρώντας έντονα, όπως διαβάζουμε στον αστικό τύπο. Η Λατινοπούλου σε σχόλιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλάει για “προδότες, λαμόγια, πουλημένους” κλπ.

Ο Μπογδάνος μάλιστα γίνεται αντιπρόεδρος του κοινού σχήματος και οι αξιωματούχοι (sic) του κόμματός του εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και στο κοινό ψηφοδέλτιο. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του “Στελέχη, υποψήφιοι, ή συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.
Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”. Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες”. Τις μέρες αυτές ο εργολάβος Π. Εμφιετζόγλου περιδιαβαίνει την επαρχία, κάνοντας επαφές με επαγγελματίες πατριώτες και ανοίγοντας γραφεία σε διάφορα μέρη.

Έτσι ο Μπογδάνος πήρε το …αίμα του πίσω μετά τη διαγραφή του από τον συνασπισμό με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο, ενώ η καημένη η Λατινοπούλου δευτέρωσε τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία. Τελικά αυτός ο “Πατριωτικός Χώρος” αποδεικνύεται συνεχώς μια “Λέσχη της Απάτης” για να θυμηθούμε και μια χολυγουντιανή ταινία, όπου οι “αρχές”, οι βαρύγδουπες πλην οπερετικές δηλώσεις αλλά και οι διαγραφές και τα αλληλομαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν!