Βρέφος 11 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο κακοποιημένο σεξουαλικά!

Αυτή ήταν η αρχική εξέταση του ιατροδικαστή. Και ήταν αρκετή για να τεθούν τέσσερις ενήλικες, οι γονείς του βρέφους και άλλο ένα ζευγάρι, όλοι τους Σύριοι πρόσφυγες που μένουν στη Αθήνα σε αστυνομική κράτηση. Ήταν αρκετή για τα κανάλια να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ. Επί δύο ημέρες με λαγνεία μαστίγωναν το κοινό με τη σοκαριστική διεστραμμένη είδηση. Στη συνέχεια βγήκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναφέροντας ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι καμίας κακοποίησης.

Τι συνέβη τελικά;

Ο ιατροδικαστής έβαλε τη σπίθα και τα κανάλια άναψαν την πυρκαγιά της διαπόμπευσης, του διασυρμού των Σύριων προσφύγων, μετατρέποντας το οικογενειακό τους δράμα σε ρατσιστική ανθρωποφαγία και ξενοφοβικό κανιβαλισμό.

Αφού με το τερατώδες ψέμα καλλιέργησαν στην κοινωνία τον αποτροπιασμό απέναντι στους πρόσφυγες-κτήνη, καμιά επανόρθωση και καμιά συγγνώμη στα θύματά τους.

Πριν από λίγο καιρό τα ίδια κανάλια και οι ίδιοι μεγαλοδημοσιογράφοι, που τώρα κακοποίησαν τους πρόσφυγες και όλη την κοινωνία με το διαστροφικό και ξενοφοβικό τους δηλητήριο, κουκούλωναν και σκέπαζαν τον κουρνιαχτό που σήκωσε η υπόθεση παιδεραστίας του πρώην βουλευτή και στελέχους της ΝΔ, Γεωργιάδη. Δίπλα στην εξουσία της «ενημέρωσης» που συγκάλυπτε το θέμα, η δικαστική εξουσία αθώωσε το αποδεδειγμένο και αποτρόπαιο έγκλημα. Τις ίδιες περίπου μέρες έστελνε στη φυλακή με δέκα χρόνια κάθειρξη τις καθαρίστριες που πλαστογράφησαν το ενδεικτικό του δημοτικού για να βγάλουν το ψωμί τους.

Αυτοί είναι οι αρμοί της εξουσίας που έχει βάλει στο μάτι και ποθεί να έχει μαζί του ο Τσίπρας για τη νέα εφόρμηση στην κυβερνητική εξουσία.