Κλιμάκια του Μ-Λ ΚΚΕ και της ΕΡΓ.Α.Σ έκαναν σήμερα, πρωί Τρίτης, νέα παρέμβαση στα στα Γιάννενα, στη Λαμία στην Κρήτη και στην Αθήνα στο Υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Παίδων, Λαϊκό, Νίκαιας, και Αγία Όλγα για στήριξη του αγώνα των υγειονομικών και προετοιμασία της συγκέντρωσης της Πρωτομαγιάς με πανό, τρυκάκια και ανακοινώσεις.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Στήριξη στον αγώνα των υγειονομικών Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετείχε στη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από το νοσοκομείο Χατζηκώστα. Παρέμβηκε με τα υλικά του για να διαδώσει πλατιά το μήνυμα του αγώνα, να δηλώσει τη στήριξή του στον αγώνα των υγειονομικών και να καλέσει το λαό να τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά. Ανήρτησε και πανό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό. Οι παρεμβάσεις του Μ-Λ ΚΚΕ θα συνεχιστούν αυτή τη βδομάδα για την προετοιμασία της συγκέντρωσης της Πρωτομαγιάς.

Κέντρο Ιωαννίνων
Παρέμβαση κλιμακίου του Μ-Λ ΚΚΕ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα (Ιωάννινα)
Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο (Ιωάννινα)

Ανάρτηση πανό του Μ-Λ ΚΚΕ στο Ηράκλειο με κεντρικό σύνθημα: «Δημόσια-Δωρεάν υγεία για όλο το λαό»

Τα πανό αναρτήθηκαν στον κόμβο του Γιόφυρου, στα όρια Θερίσου και Δειλινών και στο στάδιο Ελευθερίας.

Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου Κρήτης

Παρέμβαση του Μ-Λ ΚΚΕ έγινε και στο νοσοκομείο της Λαμίας

Νοσοκομείο Λαμίας

Ύστερα από την κινητοποίηση του Μ-Λ ΚΚΕ και της ΕΡΓΑΣ την Τρίτη, 7 Απρίλη που εκφράσαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των υγειονομικών και μετά την πανελλαδική κινητοποίηση που πραγματοποιήσαν το τριήμερο, 15-17 Απρίλη, με ανάρτηση πανό σε νοσοκομεία της Αθήνας, του Πειραιά και της επαρχίας σε συνθήκες απαγορεύσεων και αστυνομοκρατίας, όπως και τη στήριξή μας στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 24 Απρίλη, το Μ-Λ ΚΚΕ εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον αγώνα των υγειονομικών που πραγματοποίησαν νέα κινητοποίηση σήμερα Τρίτη, 28 Απρίλη, καλώντας τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του να βρεθούν έξω από νοσοκομεία στην Αθήνα και την επαρχία, με ανάρτηση πανό, με την πρωτομαγιάτικη αφίσα και προκήρυξη του κόμματος.

Υπουργείο Υγείας
Ευαγγελισμός
Νοσοκομείο Παίδων
Νοσοκομείο Παίδων
Νοσοκομείο “Λαϊκό”
Νοσοκομείο Παίδων
Νοσοκομείο “Λαϊκό”
Νοσοκομείο Νίκαιας
Νοσοκομείο Νίκαιας
Κωνσταντοπούλειο, πρώην Αγία Όλγα στη Νέα Ιωνία

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ

Αγωνιστικά στο πλευρό των υγειονομικών, την Τρίτη, 28 Απρίλη