Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ από καρδιάς χαιρετίζουν τη μεγάλη συμπαράσταση που εκφράζεται και τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο που πραγματοποιούμε το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Σύνταγμα 11. 00 πμ. Χαιρετίζουμε όλους αυτούς που με αυταπάρνηση μας βοηθούν στην προετοιμασία.

Επειδή οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές ανακοινώνουμε το πρόγραμμα του συλλαλητηρίου:

10:00 το πρωί προσυγκέντρωση στην Ομόνοια.

Πορεία και συγκέντρωση στις 11:00 στο Σύνταγμα όπου θα μας υποδεχτούν τα σωματεία της Αττικής

10 χαιρετισμοί το πολύ, των 5 λεπτών από εκπροσώπους των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ που είναι και συνδικαλιστές στα Εργατικό Κέντρα Στερεός και στις ομοσπονδίες μεταλλωρύχων και μεταλλεργατών.

Ενδιάμεσα των χαιρετισμών θα ανακοινώνονται όλοι οι παραβρισκόμενοι (παρακαλούμε να έχουν έτοιμο χαρτάκι με καθαρογραμμένο τον μαζικό φορέα).

Θα ακολουθήσει συναυλία με μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχει προγραμματίσει ο μουσικός σύλλογος με διάφορους καλλιτέχνες μεταξύ αυτών τη Νατάσσα Μποφίλιου, Μανωλοπούλου Σταυρούλα, Κανελλός Κώστας κ.α.

Παράλληλα Εκπρόσωποι των Σωματείων θα παραδώσουν τις θέσεις των εργαζομένων στα κόμματα της Βουλής.

Για ακόμη μία φορά οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ από καρδιάς απευθύνουν θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους όσους έμπρακτα εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα μας. Δίνουμε ραντεβού στις 13 του Ιούνη το Σάββατο 11:00 στο Σύνταγμα.

Βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί:
όλοι για έναν και έναν για όλους
Κάτω τα χέρια από την ΛΑΡΚΟ
Συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη. Σας ευχαριστούμε.