Η πρώτη εκδήλωση του ΣΗΜΑτος για τη νέα χρονιά και η επίσημη πρώτη για το συγκρότημα Γιόριζα στην Ισαύρων! Παλιά ρεμπέτικα, παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια, λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου!
Κύρα Δαμιανίδου: φωνή
Άγγελος Σταματόπουλος: κιθάρα
Νικόλας Ξυδερός: λαγούτο, μπουζούκι, φωνή
Δαμιανός Γεώργιος Βαρουξής: κρουστά, φωνή

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 21:00
οι Blues Cargo, στο ΣΗΜΑ!

Mία αξέχαστη, ξεχωριστή βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής που είναι ενεργή από το 1987. Μία βραδιά με Chicago – Funky – Soul – Blues Standards αλλά και πολλές δικές τους συνθέσεις από τα τρία άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου του Delayed Delivery (2009) που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο αμερικανικό περιοδικό με διεθνές κύρος, το «BLUES REVIEW», αλλά και του πρόσφατου «Οn Time», που επίσης απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το αμερικανικό περιοδικό «BLUESBLAST MAGAZINE».
Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι οι BLUES CARGO δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις καλύτερες blues μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο. Μια μπάντα με 35 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello, Nellie Tiger Travis, Jolly Jumper and Big Moe, Michael Dotson, Janice Harrington, Matthew Skoller.
Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, οι Blues Cargo θα βρεθούν στη σκηνή του «Σήματος», για μια μοναδική live εμφάνιση!