Πυροδοτούν νέο κύκλο βίας
Μια διαρκής γενοκτονία
η «ειρήνη» των σιωνιστών

Ένας ύμνος στην ελευθερία η αντίσταση ενός αδούλωτου λαού!

Ο Μοχάμεντ Σαΐντ Χμαγιέλ, ηλικίας 15 ετών, έπεσε νεκρός στις 11/6 από τις ισραηλινές σφαίρες κοντά στη Ναμπλούς. Πρόκειται για τον 4ο νεκρό μέσα σε 2 ημέρες. Τρεις ακόμα παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν από επίθεση των ισραηλινών δυνάμεων στην Τζενίν.

Ο μικρός Μοχάμεντ, δολοφονήθηκε στη Δυτική Όχθη από τις δυνάμεις της σιωνιστικής κατοχής, όταν παλαιστίνιοι αντέδρασαν στην ανέγερση νέου ισραηλινού οικισμού, στο παλαιστινιακό χωριό Μπεϊτά.
Εποικισμοί, κατοχή, δολοφονίες και κάθε μορφής βία. Μια ατελείωτη λίστα εγκλημάτων πολέμου και κτηνώδους βίας συνθέτει την «εκεχειρία» και την «ειρήνη» για την οποία τόσο πάσχισαν και τόσο χάρηκαν οι «δημοκράτες» της Δύσης. Πρόκειται για αυτήν την «ειρήνη» της φασιστικής ισραηλινής κατοχής που εδώ και δεκαετίες επιχειρεί να επιβάλει το κράτος τρομοκράτης της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για την «ειρήνη» που μέρα με τη μέρα, μέτρο με το μέτρο, αφανίζει τους παλαιστίνιους από την γη τους.

Αυτή την «ειρήνη» που οι τύραννοι του Ισραήλ διατηρούν με την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ και των άλλων δυτικών «δημοκρατιών», την απειλούν μόνο οι σφεντόνες των παλαιστινίων. Όπως θα γίνει και τώρα. Που με στυγερές δολοφονίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν έναν λαό και να τον μετατρέψουν σε παρατηρητή του εποικισμού της γης και των σπιτιών του.

Δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ο αδούλωτος παλαιστινιακός λαός θα το αποδείξει όσες φορές χρειαστεί. Δεν θα υποκύψει στη βία του ιμπεριαλιστικού προτεκτοράτου των ΗΠΑ.

Για «ταραχοποιούς» και «συγκρούσεις» κάνουν λόγο τα δημοσιογραφικά φερέφωνα των δυτικών ΜΜΕ, μπροστά στο ενδεχόμενο του τέλους της «εκεχειρίας» τους. Για την φασιστική ισραηλινή κατοχή και τα εγκλήματα πολέμου θα μιλάμε εμείς.

Και θα σταθούμε κόντρα στη δολοφονική προπαγάνδα τους, στηρίζοντας κάθε σφεντόνα και κάθε όπλο που μάχεται για την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία στην Παλαιστίνη. Που αγωνίζεται για την πραγματική ειρήνη στην περιοχή.

Είμαστε με τους λαούς που αγωνίζονται για την πατρίδα και το δίκιο τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ