Πολιτικές Αναλύσεις

201721 Οκτ

Υπηρέτες του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας ολιγαρχίας

Η κυβέρνηση  Τσίπρα προσδένει ακόμα πιο σφιχτά

 τη χώρα στο φιλοπόλεμο άρμα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Στο δρόμο του λαϊκού - αντιιμπεριαλιστικού αγώνα

ενάντια στη φτώχεια, την εξάρτηση και την υποτέλεια

 

Ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας και η κυβερνητική κουστωδία που τον πλαισίωσε στο περίφημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ευχαριστώντας και υποκλινόμενοι στον Τραμπ, εκλιπαρώντας την εύνοια, τη στήριξη και την προστασία του, στην πραγματικότητα παρέδωσαν τη χώρα στους επιθετικούς σχεδιασμούς και τα οικονομικά συμφέροντα της αμερικανικής υπερδύναμης.


201721 Οκτ

Στο απυρόβλητο ο ρόλος του ιμπεριαλισμού από τους «αντικαπιταλιστές» του ΚΚΕ

 

Διαβάζει κανείς τι γράφεται στο πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη» της Πέμπτης 19/10/17 σχετικά με την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. 


201721 Οκτ

Η «πρώτη φορά αριστερά» εξωραΐζει απροκάλυπτα το αποκρουστικό πρόσωπο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

 

Ο Τσίπρας στην επίσκεψή του στις ΗΠΑ ξεπέρασε κάθε όριο ιδεολογικού εξευτελισμού, πολιτικού καιροσκοπισμού, πνεύμα βαθιάς υποτέλειας και ταπεινωτικής ξενοδουλείας.


201721 Οκτ

Πολυδιάστατη" υποτέλεια  απέναντι στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις

 

Παρά τους ισχυρισμούς της Ε.Ε. για τη «ρύθμιση» του τεράστιου χρέους του Δημοσίου, το πρόβλημα όχι μόνο δεν λύνεται, αλλά και διογκώνεται.


201721 Οκτ

Η κυβέρνηση χαλκεύει νέα ιμπεριαλιστικά δεσμά

 

Η εξάρτηση που χαρακτηρίζει τη σχέση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ καθώς και η εμπλοκή της χώρας μας στις γεωπολιτικές αντιπαραθέσεις στην ευρύτερη περιοχή αποτυπώνονται και στις εμπορικές συμφωνίες που “ανατέθηκαν” από τον πλανητάρχη στον Έλληνα πρωθυπουργό. Συμφωνίες που θα επιβαρύνουν κάμποσα δισεκατομμύρια δολάρια τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.
Πολιτικός Διάλογος στη ΛΑ-ΑΑΣ


Μακρόνησος 1947 - 2017