Επίκαιροι Σχολιασμοί

201824 Ιούλ

Οι Πύλες του Πολιτικού Παραδόξου

O Κωνσταντίνος Ζουράρις,

ο Δημήτρης Καμμένος

και «του κύκλου τα γυρίσματα»

Η τύχη φαίνεται ότι χαμογέλασε τελικώς στον Κ. Ζουράρι, ο οποίος είχε ξεκινήσει μάλλον άσχημα τη χρονιά του, δεδομένου ότι στις αρχές του 2018 είχε υποχρεωθεί από τον Πάνο Καμμένο σε παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, για τα ...υβριστικά σχόλια που επέλεξε μάλιστα να επαναλαμβάνει σε βάρος οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη.


201824 Ιούλ

Το ναζιστικό καταστατικό στη δίκη της "Χρυσής Αυγής"

Καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό η Σκορδέλη και άλλοι χρυσαυγίτες με ποινή 12 μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή, για την επίθεση στο εκλογικό κλιμάκιο του Αλέκου Αλαβάνου, στις 22/10/2010.


201824 Ιούλ

Κοινή δήλωση Οργανώσεων

 

Την  προκλητική πρόταση της Ντ. Μπακογιάννη για την έκδοση στην Τουρκία των  κρατούμενων Τούρκων και Κούρδων  αγωνιστών  που κρατούνται στην φυλακή στην Ελλάδα, με αντάλλαγμα την επιστροφή των Ελλήνων κρατούμενων στρατιωτικών στην Τουρκία , καθώς και την συνεχιζόμενη κράτησή τους από την ελληνική κυβέρνηση καταγγέλουν με Κοινή Δήλωσή τους, που δημοσιεύουμε στη συνέχεια , οι 11 οργανώσεις

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ, ΕΕΚ, ΕΚΚΕ, Ένωση των Δικαίων, ΚΚΕ(μ-λ), ΛΑΕ, ΜΕΤΑΒΑΣΗ, Μ-Λ ΚΚΕ, ΝΑΡ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, Σύγχρονο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ:


201824 Ιούλ

Να αφεθεί ελεύθερος  και να παραχωρηθεί άσυλο στον Τούρκο αγωνιστή Τοργκούτ Καγιά

 

O υπό έκδοση Τούρκος αγωνιστής-απεργός πείνας Τουργκούτ Καγιά βρίσκεται μπροστά σε σοβαρή απειλή, καθώς μετά από πολλές ημέρες απεργίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού με κίνδυνο η υγεία του να υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες.


201824 Ιούλ

Προκλητική θέση της Ντ. Μπακογιάννη και της ΝΔ για απέλαση των Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών

 

Σε πρόσφατη (13/7) συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, η Ντ. Μπακογιάννη, κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, αποκάλυψε για μια ακόμη φορά τις πραγματικές απόψεις του κόμματός της με ψυχρό κυνισμό.
Μακρόνησος 2018


6ο Συνέδριο Μ-Λ ΚΚΕ


Μακρόνησος 1947 - 2017