Επίκαιροι Σχολιασμοί

201818 Δεκ

10 Δεκεμβρίου 2018 Με σημαντική επιτυχία έγινε η εκδήλωση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ στην Ηλιούπολη

 

Πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 8/12, στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης, η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της δημοτικής κίνησης ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τις εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις απόψεις της Κίνησης.


201817 Δεκ

Φρεγάτες από τη χώρα των καγκουρό Διαμάντια του Βασιλικού Ναυτικού της Αυστραλίας

 

 

Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, πάντοτε υπό τη στοχοπροσηλωμένη μπαγκέτα και τη μαεστρική καθοδήγηση του υπουργού Αμύνης κ. Π. Καμμένου, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια σημαντική νέα «επένδυση» που θα ταράξει τα …λιμνάζοντα θαλάσσια ύδατα.


201817 Δεκ

 Οι υπαίτιοι της προσφυγιάς χύνουν κροκοδείλια δάκρυα

 

Στις 10 Δεκέμβρη εγκρίθηκε στο Μαρακές του Μαρόκου το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση, το οποίο υπογράφηκε από 164 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) σε σύνολο 193 χωρών μελών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Το Σύμφωνο δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, αλλά σύμφωνα με τον ΟΗΕ αποτελεί μία γενική πλατφόρμα «αρχών».


201817 Δεκ

Η βία είναι κοινωνικό ζήτημα

 

Το ζήτημα της έμφυλης βίας (βία ανάμεσα σε διαφορετικά φύλα) και γενικότερα της κοινωνικής, έχει ευρύτερες διαστάσεις.


201817 Δεκ

Με πατριδεμπόριο και φτηνή δημαγωγία επιχειρεί να συγκαλύψει η ΝΔ την αντιλαϊκή πολιτική που ετοιμάζεται ξανά να εφαρμόσει

 

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για την επικείμενη ψήφιση του νέου «μεταμνημονιακού», αλλά στην ουσία αντιλαϊκού, Προϋπολογισμού που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
6ο Συνέδριο Μ-Λ ΚΚΕ


Μακρόνησος 1947 - 2017