Επίκαιροι Σχολιασμοί

201715 Μαϊ

Στο φως όλη η δράση της φασιστικής συμμορίας της Χ.Α.

 

Νέες μαρτυρίες και καταθέσεις θυμάτων της φασιστικής συμμορίας πρόσθεσαν αποκαλυπτικά στοιχεία στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Αναδείχθηκε ιδιαίτερα η υπόθεση της επίθεσης σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πάρο από το περιφερόμενο τάγμα εφόδου της Νίκαιας και τα ΜΑΤ, στις 28/2/13.


201714 Μαϊ

Επιθέσεις από μαχαιροβγάλτες φασίστες στη Λέρο

 

Καταγγελία από το "Δίκτυο Ομάδων Αλληλεγγύης Δωδεκανήσου"

Για τρίτη συνεχή ημέρα γινόμαστε μάρτυρες μιας σειράς επιθέσεων από μια φασιστική συμμορία που κυκλοφορεί στη Λέρο με μηχανάκια αλλά καλυμμένες τις πινακίδες! Φοβούνται μην γίνουν αντιληπτοί από την κοινωνία της Λέρου και προτιμούν να χτυπούνε με ρόπαλα και να μαχαιρώνουν με καλυμμένο το πρόσωπο.


201714 Μαϊ

Οι Πύλες του Πολιτικού Παραδόξου

 

Πόση πολιτική μπορεί να ασκήσει μία πίτσα;

1997-2017. Συμπληρώσαμε μία 20ετία από την πιο πολιτική διαφήμιση πίτσας στην ανθρώπινη ιστορία. Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο τελευταίος Γενικός Γραμματέας (ο Θεός να τον κάνει) της Σοβιετικής Ένωσης, απολαμβάνει ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσας «Hut» με την 10χρονη, τότε, εγγονή του, Αναστασία.


201714 Μαϊ

Διαγωνίως

 

Ο Τσίπρας μπορεί να είχε αυταπάτες ότι θα άλλαζε την Ευρώπη όταν θα γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας, μπορεί να είχε ψευδαισθήσεις ότι  μπορεί να το πετύχαινε με τον “Ολανδρέου” όμως τώρα «ωρίμασε» και πατάει γερά:


201714 Μαϊ

Δεκαπενθήμερο

 

Το γαλλικό ερώτημα «Μακρόν ή Λεπέν» στον β΄ γύρο των προεδρικών εκλογών επανέφερε στο προσκήνιο τη θεωρία και πολιτική του διλήμματος.
Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση