Νεολαία

201810 Αυγ

Πραγματοποιήθηκε το 6ο Camping της Πορείας στο Πευκί Ευβοίας: ένα διακριτά θετικό βήμα!

Τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε το 6ο Camping της Πορείας που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Πευκί Ευβοίας.

Κατά γενική ομολογία, η Πορεία, με τη βοήθεια φίλων, συναγωνιστών και συντρόφων, μπόρεσε και έκανε ένα διακριτά θετικό βήμα, τόσο στην προετοιμασία και οργάνωση του camping, όσο και στο πρόγραμμα που παρουσίασε συνολικά και σε κάθε μία ημέρα ξεχωριστά. Σε μαζικότητα, το 6o Camping της Πορείας ξεπέρασε τα προηγούμενα, με τον τόνο να δίνεται από τα πολλά νέα πρόσωπα, γεγονός το οποίο εξάλλου αποτυπώθηκε ανάγλυφα στις συμμετοχές στη μαθητική και φοιτητική συζήτηση.

Στην πρώτη ημέρα του camping, Κυριακή, 29 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε βραδινή προβολή σύντομου αφιερώματος σε μία ποδοσφαιρική, αντιφασιστική ιστορία αντίστασης: «START ΚΙΕΒΟΥ 1942». Η συλλογή του υλικού, η επιλογή, το μοντάζ, αλλά και η τελική παρουσίαση του βίντεο έγινε από συντρόφους της Πορείας.


201809 Αυγ

Με επιτυχία προχωρά το 6ο camping της Πορείας

Το 6ο camping της Πορείας, που ξεκίνησε στις 29 Ιούλη, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Πολλές δεκάδες συναγωνιστών και φίλων, από πολλά μέρη της Ελλάδας, όλων των ηλικιών συμμετέχουν δραστήρια και με ενθουσιασμό στο camping. Ξεχωρίζει η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας η οποία δίνει τον τόνο στην 6η διοργάνωση της Πορείας.


201811 Ιούλ

Το πρόγραμμα του 6ου camping της Πορείας

Μετρώντας αντίστροφα για την πρώτη ημέρα του 6ου Camping μας στο Πευκί Ευβοίας, η Πορεία παρουσιάζει το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει, με την πεποίθηση ότι αυτό ανταποκρίνεται με ισορροπία στις ανάγκες ξεκούρασης και διασκέδασης όσο και στις ανάγκες ενημέρωσης, έκφρασης, συζήτησης πάνω σε διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συνοδευτικά προς το πρόγραμμα του camping, παρατίθενται πληροφορίες που αφορούν στη μετάβαση και διαμονή μας στο Πευκί Ευβοίας.


201819 Ιούν

Στις 29 Ιούλη ξεκινά το 6ο camping της Πορείας

Συνεπής στο καλοκαιρινό ραντεβού της η Πορεία διοργανώνει φέτος το 6o Camping στο βορειότερο άκρο της Εύβοιας, στο Πευκί. Το camping πραγματοποιείται στο διάστημα από 29 Ιούλη έως 6 Αυγούστου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα περιλαμβάνει πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα πολιτικών, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στον ιστότοπο της Πορείας.

Για δηλώσεις συμμετοχής, κρατήσεις αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6976777952 (Φανή), 6974184893 (Νίκη) καθώς και από την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της Πορείας


201715 Νοε

Ανακοίνωση-Καταγγελία της Πορείας

Ο χώρος του Πολυτεχνείου έχει καταληφθεί από τα ξημερώματα της Τρίτης από ομάδες του αναρχικού χώρου. Πρόκειται για 50 περίπου άτομα τα οποία απαγορεύουν (!) την είσοδο, σε φοιτητικούς συλλόγους, οργανώσεις και πολίτες που θέλουν να τιμήσουν και φέτος την εξέγερση του 1973. Έτσι, για πρώτη φορά εδώ και 44 χρόνια, δεν ξεκίνησε ο τριήμερος εορτασμός και οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που κάθε χρόνο γίνονται στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου.
Μακρόνησος 2018


6ο Συνέδριο Μ-Λ ΚΚΕ


Μακρόνησος 1947 - 2017