Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία

Η πανελλαδική σύσκεψη της Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 26 & 27 Οκτωβρίου 2013, κατέληξε στη συγκρότηση του πανελλαδικού σχήματος: Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία

201811 Οκτ

Κάλεσμα της ΛΑ-ΑΑΣ στις διαδηλώσεις της Παρασκευής 12/10

Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί σε διαδήλωση την Παρασκευή 12 Οκτώβρη, 7:00 μ.μ., συγκέντρωση στα Προπύλαια.

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΠΑΛH!

Ενάντια στην αντιλαϊκή - αντεργατική κυβερνητική πολιτική!

Ενάντια στις επεμβάσεις και στα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών!

Καμία εμπλοκή της χώρας!

Ενάντια στην πολιτική της υποτέλειας και τον εθνικισμό!

Ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και τον πόλεμο!

Εξω ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΕ!


201814 Σεπ

Διαδήλωση - 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

5 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία 

καλεί σε ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη, στις 6:00 μ.μ.,

Π. Τσαλδάρη (Παύλου Φύσσα) & Σαλαμίνας Κερατσίνι


201814 Σεπ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/9

ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

ΕΞΩ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/9

Κεντρική είσοδος του Λιμανιού (Κουντουριώτη και Ι.Δραγούμη) 7.00 μμ

Νέα πρόκληση για τον λαό της Θεσσαλονίκης αποτελεί η παρουσία στον Θερμαϊκό του USS Mount Whitney στο πλαίσιο ανάδειξης των ΗΠΑ ως τιμώμενη χώρα στην 83η ΔΕΘ. Η παρουσία των ΗΠΑ στη ΔΕΘ δεν είναι μία απλή τυπική παρουσία και ο χαρακτηρισμός της ως τιμώμενης χώρας δεν είναι απλά και μόνο ο τίτλος που αποδίδεται σε κάθε εκθέτη σαν ένας καθιερωμένος θεσμός. Η συμμετοχή τους σε αυτήν τη ΔΕΘ δεν έχει καμία σχέση με άλλες προηγούμενες τόσο στην έκταση, το επίπεδο, όσο και στην συμμετοχή υψηλών κρατικών αξιωματούχων και οικονομικών παραγόντων. Άλλωστε, ο Πάιατ, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, δήλωσε σε συνέντευξή του:«Η δράση των ΗΠΑ στη ΔΕΘ είναι η πιο σημαντική δράση των ΗΠΑ στη Β. Ελλάδα από το σχέδιο Μάρσαλ σε όρους κλίμακας και εμπλοκής και στο ευρύ φάσμα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων», ενώ ξεκαθάρισε ότι η ΔΕΘ αποτελεί απλά και μόνο την αρχή ώστε η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Β. Ελλάδα να καταστούν πυλώνες για τα αμερικανικά και τα αμερικανονατοϊκά οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα στα Δυτικά Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.


201807 Σεπ

Πολιτική εκδήλωση της ΛΑ-ΑΑΣ στην Καμάρα Θεσσαλονίκης

Η ΛΑ-ΑΑΣ πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη και ώρα 7.00μμ στην Καμάρα της Θεσσαλονίκής με θέμα

"Ο ρόλος του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην Ελλάδα και η ανάγκη ανάπτυξης του αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος."

και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση-συζήτηση.


201825 Αυγ

Με το δήθεν «τέλος των μνημονίων» επιχειρούν να συγκαλύψουν τη συνέχιση και την ένταση της αντιλαϊκής – αντεργατικής επίθεσης

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΕΘ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Την επίσημη λήξη του λεγόμενου «προγράμματος στήριξης» του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (EMS) στις 20 του Αυγούστου, ανακοίνωσαν η κυβέρνηση και οι ιμπεριαλιστές «δανειστές». Ενός «προγράμματος» που παρήγαγε πλήθος απανωτών αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων και «μνημονίων», σχεδόν για μια 10ετία. Μέτρων και «μνημονίων», που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και κολαούζων, και που συνέχισε εφαρμόζοντας και νέα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Προς όφελος πάντα των ιμπεριαλιστών της ΕΕ και ΗΠΑ-ΔΝΤ, και της ντόπιας εξαρτημένης μεγαλοαστικής τάξης. Μέτρων και «μνημονίων», που το καθένα ήταν χειρότερο απ΄ το προηγούμενο, και που καταδίκασαν το λαό στη φτώχια, στην εξαθλίωση, σε μια ζωή με τσακισμένα δικαιώματα και κατακτήσεις. Μέτρων και μνημονίων που απογείωσαν το ξεπούλημα και την ιμπεριαλιστική, λεγόμενη «επιτροπεία». Μέτρων και «μνημονίων», που για να περάσουν χρειάστηκαν τα ρόπαλα των ΜΑΤ,  ενάντια στον «εχθρό-λαό».
6ο Συνέδριο Μ-Λ ΚΚΕ


Μακρόνησος 1947 - 2017