Δελτίο Τύπου

Τα δελτία τύπου και οι ανακοινώσεις προς τα ΜΜΕ που προωθεί προς δημοσιοποίηση το Μ-Λ ΚΚΕ

201714 Απρ

Ανακοίνωση για την τελευταία δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Με μια γκαγκστερική πολεμική ενέργεια στο Αφγανιστάν, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός κλιμάκωσε την επιθετική του πολιτική στη γειτονική μας περιοχή, επιχειρώντας να δείξει το ποιός είναι το «αφεντικό» στο κόσμο.

Συγκεκριμένα με την εκτόξευση ενός από τα πιο εγκληματικά όπλα, της λεγόμενης «μητέρας των βομβών» χτύπησε απρόκλητα στόχο στο Αφγανιστάν και δολοφόνησε τουλάχιστον 36 άτομα στο όνομα δήθεν της καταπολέμησης της τρομοκρατίας του "Ισλαμικού κράτους".


201611 Δεκ

Σε λίγες μέρες θα φανεί...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

Σε λίγες μέρες θα φανεί

Αφού ναυάγησαν όλοι οι προηγούμενοι σχεδιασμοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και χρεοκόπησε η απατηλή προπαγάνδα της για το “τέλος των μνημονίων και της τρόικας”, “την απομάκρυνση του ΔΝΤ”, “την επάνοδο στις αγορές και το κούρεμα του χρέους”, με την οποία προσπαθούσε να κατασκευάσει μια κίβδηλη εικόνα επιτυχιών προκειμένου να κατευνάσει τη λαϊκή αγανάκτηση...

και αφού επί πλέον οι ιμπεριαλιστές αφέντες της απαιτούν να παρθούν άμεσα νέα, βάρβαρα μέτρα τόσο για να κλείσει η δεύτερη “αξιολόγηση”, όσο και για να συμφωνήσει από τώρα σε μέτρα επί μέτρων και για μετά το 2017, η κυβέρνηση Τσίπρα μένοντας με άδεια χέρια και μετέωρη, προσέφυγε στη μόνη διέξοδο που της απέμεινε. Την ασύστολη δημαγωγία και την εξαπάτηση του λαού, διαμοιράζοντας κάποια ψίχουλα από τα δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ της φοροληστρικής αφαίμαξης και της καρατόμησης των συντάξεων που έχουν αρπάξει από τους εργαζόμενους.


201615 Νοε

Η κρατική καταστολή και τρομοκρατία δεν μπορούν να κάμψουν τα αντιπολεμικά - αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού μας!

Η κρατική καταστολή και τρομοκρατία δεν μπορούν να κάμψουν τα αντιπολεμικά - αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού μας! - Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα!

Η κρατική τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν!

Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα!

Έξω οι φονιάδες των λαών!

Όλοι στους δρόμους και στα αντιπολεμικά – αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια!

Τρίτη 15/11 στις 5.30μμ συγκέντρωση της ΛΑ-ΑΑΣ στο Πολυτεχνείο

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει απερίφραστα το τεράστιο κύμα κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής που εξαπολύει τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση Τσίπρα υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων τον αρχηγό της κυβέρνησης των ΗΠΑ και αρχιμακελάρη των λαών, πρόεδρο Ομπάμα. Για την υποδοχή του Αμερικανού προέδρου μετατρέπει την Αθήνα σε “νεκρή ζώνη” στήνοντας φράκτες, επιβάλλοντας γενικευμένη απαγόρευση της κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ακολουθώντας το γνώριμο αυταρχικό κατήφορο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προχωρά σε απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων ενάντια στην επίσκεψη Ομπαμα, καταπατώντας τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πετώντας το ψευτοδημοκρατικό προσωπείο της, αποκαλύπτει στο σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο του αυταρχισμού και της καταστολής. Αντιμετωπίζει τις λαϊκές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ως εχθρικές ενέργειες απέναντι στο ξένο αφεντικό της.


201611 Νοε

Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες

Συγκροτήθηκε την Πέμπτη 10 Νοέμβρη τελικά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) έπειτα από έξι συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η συγκρότηση του ΕΣΡ είναι προϊόν της άτακτης υποχώρησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέναντι στις ισχυρές πιέσεις των μεγαλοκαναλαρχών, του ΣτΕ και της ΝΔ.

Οι θριαμβολογίες και η ασύστολη δημαγωγία της κυβέρνησης πως μέσα από τον διαβόητο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες θα καταφέρει “τελειωτικό χτύπημα” στο καθεστώς διαπλοκής, πως “θα μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο”, ότι “θα επανέλθει η συνταγματική νομιμότητα” και “διαφάνεια” και πως τα χρήματα που θα πληρώσουν οι καναλάρχες για τις τηλεοπτικές άδειες θα πάνε στους παιδικούς σταθμούς και στην πρόνοια, κατέρρευσαν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.


201622 Μαρ

Γεια σας και καλή αντάμωση ως νικητές

Το ιστορικό ντοκυμαντέρ

"Γεια σας και καλή αντάμωση ως νικητές"

με πρωταγωνιστή τον μαχητή του ΔΣΕ και σύντροφο Ηλία Μεταλλίδη 

θα προβληθεί την 

Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 8μμ στον κινηματογράφο 

Αλκυονίς New Star Art Cinema

Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια)
Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση