Ανακοινώσεις

201814 Ιαν

 Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβερνητική  ποινικοποίηση των λαϊκών κινητοποιήσεων

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με μια τροπολογία ποινικοποιεί τη δράση των λαϊκών κινητοποιήσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς, κάνοντας ένα βήμα αυταρχισμού τέτοιο που θα ζήλευαν και οι πιο συντηρητικές κυβερνήσεις.


201814 Ιαν

Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Παναγιώτης Σίννης

 

Έφυγε στις 18 Δεκέμβρη από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύντροφος από την Κομματική Οργάνωση Βοιωτίας του Μ-Λ ΚΚΕ, Παναγιώτης Σίννης, σε ηλικία 60 ετών, μετά από τη σοβαρή επιβάρυνση της υγείας του το τελευταίο διάστημα. Η κηδεία του έγινε στις 19 Δεκέμβρη στο χωριό του, το Καπαρέλλι Θήβας.


201814 Ιαν

26 - 27 Μάη θα συγκληθεί το 6ο Συνέδριο του Μ-Λ ΚΚΕ

 

Στο δρόμο της ασίγαστης λαϊκής πάλης και

της ανασυγκρότησης του κομμουνιστικού κινήματος

 

ΗΚΕ του Μ- Λ ΚΚΕ ανακοίνωσε  τον περασμένο Νοέμβρη  την απόφαση για τη σύγκληση του 6ου Συνεδρίου του Μ-Λ ΚΚΕ το Μάη του 2018.


201720 Δεκ

«Ριζοχάρακο» - Bραδιά με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου

 

Aνταποκρινόμενο στο αίτη­μα πολλών φίλων του, το ΣΗΜΑ αποφάσισε να μεταθέ­σει την παρουσίαση του δίσκου «Ριζοχάρακο» (η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Δεκεμβρίου) και να επιλέξει ημερομηνία μετά τις γιορτές, σε χρονική δηλαδή συγκυρία που θα επιτρέψει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετο­χή και προσέλευση στην ξεχω­ριστή αυτή μουσική βραδιά.


201719 Νοε

Κάλεσμα του Μ-Λ ΚΚΕ στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

 

Με αφορμή τις εκδηλώσεις για το γιορτασμό της 44ης επετείου απ’ το Νοέμβρη του 1973 η οργάνωση του Μ-Λ ΚΚΕ έβγαλε το παρακάτω κάλεσμα προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία του Βόλου.

 Όλοι στη συγκέντρωση την Παρασκευή 17 Νοέμβρη που οργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι στο Πανεπιστήμιο, στο «Θόλο».
100 χρόνια από την Οκτωβριανή επανάσταση


Πολιτικός Διάλογος στη ΛΑ-ΑΑΣ


Μακρόνησος 1947 - 2017