Ανακοινώσεις

201723 Ιούλ

Για τον σύντροφο Μανούσο από τους συντρόφους του Μ-Λ ΚΚΕ

 

Ζούμε σε μια εποχή που λυσσομανάει η αντιδραστική προπαγάνδα, με την αμαύρωση, τη συκοφαντία και τη σπίλωση των αγωνιστών.


201723 Ιούλ

Το ύστατο χαίρε στον σ. Μανούσο Ριτζάκη

 

Πλήθος κόσμου, συντρόφων και συναγωνιστών του Μ-Λ ΚΚΕ, αγωνιστών της αριστεράς, δημοκρατών, φίλων του από τη γειτονιά, από την Ένωση Γονέων της περιοχής, από τη δημοτική αρχή Παλλήνης – Γέρακα, έδωσαν την  Τρίτη 18 Ιούλη τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον πρόωρα και άδικα χαμένο μας σύντροφο, Μανούσο Ριτζάκη, στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Προδρόμου στον Γέρακα.


201723 Ιούλ

Χάσαμε τον σύντροφο Μανούσο, έναν πολύτιμο αγωνιστή του κομμουνιστικού κινήματος

 

Ανακοίνωση της ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ

 

Με απέραντη θλίψη και οδύνη, η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ ανακοινώνει τον τραγικό θάνατο του συντρόφου μας,  Μανούσου  Ριτζάκη, στις 15 Ιούλη 2017.


197001 Ιαν

Το υπόλοιπο πρόγραμμα Ιουνίου στο ΣΗΜΑ

 

 

Κυριακή, 25 Ιουνίου, 21:00

 

Βραδιά γλεντιού!

Το Σήμα και η Πορεία σας προσκαλούν σε μια βραδιά ζωντανής μουσικής και διασκέδασης με μαθητική λαϊκή-ρεμπέτικη κομπανία από τη Σύρο. Στο κλείσιμο της σχολικής εξεταστικής περιόδου παίρνουμε την απαραίτητη βαθιά μουσική ανάσα, και συνεχίζουμε!


197001 Ιαν

Ανακοίνωση της ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ - Πέθανε ο σύντροφος Ηλίας Μεταλλίδης, ένας φλογερός κομμουνιστής

 

Η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ ανακοινώνει με συγκίνηση πως πέθανε ο φλογερός κομμουνιστής, σύντροφος Ηλίας Μεταλλίδης στέλεχος του Μαρξιστικού – Λενινιστικού κινήματος και του Μ-Λ ΚΚΕ και κηδεύεται αύριο, Πέμπτη 15 Ιούνη, στις 5μμ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, που τόσο αγαπούσε, την Ξηρόβρυση Κιλκίς.
Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση