Έκτακτη ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ για την επίσκεψη στη Μακρόνησο

Δημοσιεύτηκε στις: 11, Οκτ 2018


Διαβάστε επίσης:

Τελευταία άρθρα την ενότητα

» Ανακοίνωση για την 74η επέτειο από την Απελευθέρωση της Λαμίας από τον ΕΛΑΣ

» Έκτακτη ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ για την επίσκεψη στη Μακρόνησο

» Επίσκεψη στη Μακρόνησο στις 14 Οκτώβρη 2018 – Κάλεσμα συμμετοχής

» Στα δίχτυα του αμερικάνικου και γερμανικού ιμπεριαλισμού τα Δυτικά Βαλκάνια

» ΔΕΘ 2018: ΕΞΩ ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ

» Κοινή δήλωση οργανώσεων: Να μην εκδοθεί κανένας Τούρκος και Κούρδος αγωνιστής!

» ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ: Αποφάσεις για επέκταση των ΝΑΤΟικών στρατιωτικών επιχειρήσεων αλλά και ένταση των ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων

»  Επίσκεψη στη Μακρόνησο στις 14 Οκτώβρη 2018

» Αντιδραστικός συμβιβασμός σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις των ιμπεριαλιστών

» ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Η προγραμματισμένη επίσκεψη μνήμης και τιμής του Μ-Λ ΚΚΕ στη Μακρόνησο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των ισχυρών ανέμων που θα συνεχίσουν να πνέουν στην περιοχή καθ' όλο το σαββατοκύριακο. Το Λιμεναρχείο Λαυρίου δεν επιτρέπει τον απόπλου των πλοίων για τη Μακρόνησο, καθώς το νησί δεν διαθέτει λιμάνι παρά μόνο έναν υποτυπώδη μώλο που δεν επιτρέπει την προσέγγιση όταν πνέουν άνεμοι πάνω από 5 μποφόρ.

Το Μ-Λ ΚΚΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες συντρόφους, συναγωνιστές και φίλους, από όλη τη χώρα, που εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και δήλωσαν συμμετοχή. Αρκετοί, μάλιστα, για δεύτερη φορά αφού συμμετείχαν και στην περυσινή επίσκεψή μας στο μαρτυρικό νησί.

 

Σίγουρα, το επόμενο διάστημα, θα μας δοθεί η δυνατότητα να οργανώσουμε την επίσκεψη αυτή και να αποδώσουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές του "ελληνικού Νταχάου", όπως ονομάστηκε το Μακρονήσι.

Τις επόμενες ημέρες, το Μ-Λ ΚΚΕ θα ανακοινώσει τον χρόνο και τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωσή του για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

Για τους πολλούς φίλους και συναγωνιστές που κατέθεσαν στον τραπεζικό λογαριασμό μας τη συμμετοχή τους, ισχύουν τα παρακάτω.

1. Σε όσους εμφανίζεται ο τραπεζικός λογαριασμός τους, επειδή κατέθεσαν ηλεκτρονικά από λογαριασμό τους στην  Εθνική Τράπεζα, η επιστροφή της κατάθεσής τους θα γίνει μέχρι την Τρίτη 16 Οκτώβρη, το αργότερο.

2. Για όσους δεν εμφανίζεται ο τραπεζικός λογαριασμός τους, επειδή τα κατέθεσαν μέσω άλλης τράπεζας ή τα κατέθεσαν σε ταμείο της Εθνικής Τράπεζας, παρακαλούμε να στείλουν, άμεσα, e-mail (contact@m-lkke.gr) όπου να αναφέρουν ΙΒΑΝ λογαριασμού τους, στην Εθνική Τράπεζα κατά προτίμηση, και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου, για να γίνει η επιστροφή.

3. Σε διαφορετική περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τους: Χρήστο Κάτσικα 6945892700, Δημήτρη Κουφοβασίλη 6946174427 και Αγγελική Φατούρου 6974438720, για την επιστροφή των χρημάτων σας.


6ο Συνέδριο Μ-Λ ΚΚΕ


Μακρόνησος 1947 - 2017