Με επιτυχία προχωρά το 6ο camping της Πορείας

Δημοσιεύτηκε στις: 04, Αυγ 2018

Το 6ο camping της Πορείας, που ξεκίνησε στις 29 Ιούλη, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Πολλές δεκάδες συναγωνιστών και φίλων, από πολλά μέρη της Ελλάδας, όλων των ηλικιών συμμετέχουν δραστήρια και με ενθουσιασμό στο camping. Ξεχωρίζει η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας η οποία δίνει τον τόνο στην 6η διοργάνωση της Πορείας.

 

Ως τώρα πραγματοποιήθηκαν οι δύο πολιτικές εκδηλώσεις που αφορούσαν στην πολιτική συγκυρία, εσωτερική και διεθνή καθώς και για την Παλαιστίνη. Επίσης οι νεολαίοι της Πορείας πραγματοποίησαν δύο θεματικά εργαστήρια, ένα μαθητικό και ένα φοιτητικό.

Πολύ σημαντικές ήταν οι δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι πολιτιστικές ομάδες της Πορείας, το αφιέρωμα στον ποιητή της θάλασσας Ν. Καββαδία καθώς και τα δύο θεατρικά δρώμενα με αποσπάσματα από τα θεατρικά έργα "Μεγάλο μας τσίρκο" και "Αθηνά Χατζηεσμέρ - ετών 17".

Την Τετάρτη 31 Ιούλη τα Σύννεφα με παντελόνια συντρόφευσαν με την μουσική και τις μελωδίες τους το camping.

Για τις δύο τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μουσικό γλέντι με το συγκρότημα Adalou ενώ η τελευταία βραδιά είναι αφιερωμένη στην Αστρονομία και την Μυθολογία.


6ο Συνέδριο Μ-Λ ΚΚΕ


Μακρόνησος 1947 - 2017